Design team: Architrend Architecture
Location: Ragusa
Client: Private
Photo: Umberto Agnello

La casa è ubicata a Ragusa in un condominio di recente costruzione a livello dell’attico. Grandi vetrate si
affacciano sulla terrazza rapportando gli interni con il paesaggio. Lo spazio della zona living è giocato
tra il contrasto della pavimentazione in legno scuro e il bianco delle pannellature in legno laccato.
Una parete a elle sospesa dal pavimento, separa la zona dei divani dalla zona pranzo.

The house is located in Ragusa in a new built apartment at the level of the attic. Large windows overlook the terrace,
dividing the interior with the landscape. The space of the living area is played between the contrast of dark wooden
flooring and the white wood paneling. An L-shaped partition wall which is suspended from the floor is separating
the area of the sofas from the dining.

Architrend Architecture - Via Padre G. Tumino, 23 - Ragusa (RG) - Tel.: +39 0932.652661 - Tel.: +39 0932.256873 - Email: [email protected] - P. IVA: 00833530884