Chicago Spring Half Marathon Boost Tämä Juoksu

COVID-19 Race Update
tämä kilpailu on yleensä henkilökohtainen tapahtuma, mutta COVID-19: n takia ne ovat muuttuneet virtuaalisiksi. Suosittelemme tarkistamaan viralliset kisasivustot ja sosiaalisen median kanavat saadaksesi ajankohtaista tietoa tämän vuoden tapahtumasta.

kilpailutiedot

Chicagon kevään puolimaraton on vuosittain toukokuussa järjestettävä tapahtuma. Kisassa on nopea ja tasainen USATF-sertifioitu rata järven rannalla, mikä antaa juoksijoille hyvän mahdollisuuden ampua uutta PR: ää varten. Kevätpuoliskolla on tarjolla kaksi eri etäisyysvaihtoehtoa. Juoksijat voivat valita 10K run / walk, tai ottaa koko puolimaratonin matkan.

viime vuosina Kevätpuolisko on kerännyt lähes 3 000 osallistujaa (puolimaraton ja 10k-matkat yhteensä). Rata voi tukea jopa 3500 juoksijaa, mikä tekee tulevista myyntipaikoista varsin todennäköisiä.

hiljattain Kevätpuolisko tuli osaksi Chicagolandin puolimaratonin sarjaa. Mitä se tarkoittaa? No, jos juokset tämän tapahtuman, Chicagon 13.1 ja Chicagon puolimaratonin, olet oikeutettu super cool mitali kauden päätteeksi, plus muutama muu etuisuuksia!

aiheeseen liittyviä tapahtumia

Tiesitkö, että tämä kilpailu on osa juoksusarjaa? Jos pidät tästä kilpailusta, haluat ehkä juosta jonkin seuraavista Chicagoland puolimaratonin sarjan tapahtumista.

Stringio

Chicago Spring Half Marathon 20. toukokuuta-23. toukokuuta 2021 Road Road 10k Half-marathon
tie

Etsi majoitus läheltä kohdetta Chicago Spring Half Marathon

käytä tätä karttaa löytääksesi hotelleja ja Airbnb-majoitusta tämän kisapaikan läheltä.

Personal Coaching

jos olet kiinnostunut viemään juoksusi seuraavalle tasolle ja tekemään uusia henkilökohtaisia ennätyksiä, voi suosimamme treenikumppanin (RunDoyen) tiimi auttaa!

heillä on joukko uskomattomia juoksuvalmentajia, joilla on todistetusti kokemusta kaikenlaisten juoksijoiden auttamisesta murskaamaan tavoitteensa.

pääset alkuun vastaamalla muutamaan kysymykseen, jotta saat itsellesi sopivan valmentajan.

hakeminen on 100-prosenttisesti ilmaista yrittämistä, eikä valmentajan kanssa ole pakko tehdä töitä.

jos päätät työskennellä jonkun heidän valmentajansa kanssa, saat 15% alennusta ensimmäisestä kuukaudesta mistä tahansa valmennuspalvelusta kuponkikoodilla RUNGUIDES15

Get Matched

Pace Calculator

Etsi juoksuvauhtisi ja spagaattisi ja opi, pääsetkö karkuun vaarallisia eläimiä RunGuides run pace calculatorilla.

Ilmoittautumisinfo

moniin tapahtumiin voi ottaa vastaan vain tietyn määrän juoksijoita. Rekisteröidy nyt taata, että olet varma paikalla tässä tapahtumassa!