Tiger Woodsin yliopistoura: ennätyksiä, historiaa, saavutuksia

kun hän oli lyhyempi kuin 3-vuotias, 2-vuotias Tiger Woods lähti Mike Douglas Show ’ hun Bob Hopen kanssa ja esitteli golf-taitojaan maailmalle myöhäisillan TV-lähetyksessä. Välillä debyyttinsä national TV ja hänen maineikas ammattilaisuransa, joka sisältää 15 major championships (5 Masters, 4 PGA Championships, 3 us Opens ja 3 Open Championships) ja 82 uran PGA Tour voittaa, Tiger vietti kaksi vuotta Stanford, jossa hän nopeasti vakiinnuttanut itsensä paras college golfaaja maassa tuolloin.

tässä on tarkastella Tiger Woods ’ college uran saavutuksia Stanfordissa alusta hänen fuksi kausi 1994 loppuun hänen toisen vuoden opiskelija vuonna 1996, kun hän väitti national championship ennen tulossa ammattilaisgolfaaja.

NCAA: n Henkilökohtainen mestari

Tiger voitti vuoden 1996 NCAA: n mestaruuden Honors Coursella Ooltewahissa, Tennesseessä, ampuen 3-alittajan kukistaen Arizonan Rory Sabbatinin neljällä lyönnillä. Tiger oli ainoa pelaaja, joka pääsi maaliin alle par-tuloksen. Hän olisi voinut voittaa vielä suuremmalla marginaalilla, sillä hän ampui ensimmäisen kierroksen 69, kurssin ennätys 67 toisella kierroksella ja toinen 69 kolmannella kierroksella ennen karstaa 8-yli 80 viimeisellä kierroksella.

Tiger oli Stanfordin ensimmäinen yksittäinen NCAA-mestari sitten Frank Tatumin vuonna 1942. Kardinaali sijoittui joukkueena neljänneksi.

sukua: Phil Mickelsonin vaikuttava ura Arizonan osavaltiossa

vuoden National Player of the Year

pelaaja, johon Tigeria on verrattu eniten urallaan, on Jack Nicklaus, jonka kunniaksi on nimetty national player of the year-palkinto, joka jaetaan vuosittain I -, II -, III -, NAIA-ja NJCAA-tasojen parhaille pelaajille. Tiger voitti palkinnon vuonna 1996, jolloin hän voitti yksilösarjan NCAA: n mestaruuden.

Phil Mickelson, David Duval, Justin Leonard ja Stewart Cink voittivat palkinnon 90-luvulla ennen Tigeriä.

Tiger voitti myös Haskins-palkinnon ja Ben Hogan-palkinnon vuonna 1996.

First Team All-American, Pac-10 Player of the Year

Tiger oli yksi maan parhaista pelaajista ja hänet palkittiin kahdesti vuoden Pac-10 pelaajana. Hän oli yksittäisten Pac-10 champion vuonna 1996 ja hänet nimettiin First Team All-Pac-10 molemmat hänen college kausia.

11-kertainen turnausvoittaja Collegessa

Tiger Woods voitti noin 42 prosenttia turnauksista, joissa hän kilpaili käydessään Stanfordia, voittaen 11 niistä 26: sta, joihin hän osallistui. Kuten vanhempi, Tiger voitti kahdeksan 13 turnausta, jossa hän kilpaili, hän asettaa ohjelman ennätys kierros 61 Pac-10 Championships ja hän sijoittui par tai parempi 27 hänen 41 kierrosta.

Tiger pitää hallussaan Stanfordin yhden kauden voittoennätystä ja hän voitti vuonna -96 ainakin kaksi turnausta enemmän kuin kukaan muu Stanfordin golfaaja on voittanut yhden kauden aikana. Huolimatta pelaa vain 26 turnausta urallaan, hän on sidottu ensimmäinen uran voittoja.

kolmanneksi paras Lyöntikeskiarvo

76 kierroksen Golf Stanfordissa Tiger sai aivohalvauksen keskiarvo 70,96, joka on ohjelman historian kolmanneksi paras. Maverick McNealy pitää hallussaan koulun ennätystä 70,12.

Major-voittaja

Stanfordin miesten golfohjelman alumnit ovat voittaneet yhteensä 32 mestaruutta neljässä major Championshipissa, Yhdysvaltain amatöörit ja Britannian amatöörit. Tiger on vastuussa näistä voitoista 18.