Langley Speedway (Virginia))

Hampton Heat 200Edit

Oversikt:Hampton Heat 200 er et 200-runde løp for Crossroads Fuel Late Model Stock Car Division med en stor veske levert av Byen Hampton, Virginia. Løpet ble kjørt i HENHOLD TIL NASCAR Late Model Olabil Regelbok og HØY rangering NASCAR Whelen All American Series tjenestemenn ble brakt inn for å sikre at alle biler strengt passe de tekniske forskrifter. Løpet ble delt i to halvdeler; de første 100 rundene er delt fra de andre 100 rundene med en 10-minutters pause som tillot lag å sette mer drivstoff i bilen, gjøre oppsettendringer og rotere dekkene. Imidlertid har de ikke lov til å bytte dekk i pausen. I motsetning til typiske senmodellløp På Langley, teller de forsiktighetsrunder i løpet av dette løpet.

2008: Løp den 12. juli 2008 hadde den første løpingen av løpet et felt på 25 biler med førere Fra Virginia og North Carolina. Danny Edwards Jr. vant polpunktet under fredagens kvalifiseringsrunde med en runde på 16.049. C. E. Falk III Og Edwards Jr. kjørte for ledelsen i de tidlige stadiene av løpet, Men Edwards tok kontroll over løpet og førte til halvveis. Det var en rekke tidlige hendelser som førte til at noen drivere droppet ut før halvveis, men andre halvdel løp grønt mesteparten av veien. Midtveis i andre omgang Begynte Nick Smith å vise sin fart og passerte Edwards Jr. for ledelsen; han utvidet det til en dominerende ledelse i de sene stadiene av løpet. Kjører James Long nummer 21 bil, Nick Smith plukket opp $15,000 sjekk for å vinne arrangementet.

2009:Kjør 11. juli 2009, 2009 løp så flere biler enn året før på 27. Nick Smith scoret pole for løpet tidligere på dagen med en 16.346-andre runde, bare 0.005 sekunder foran Andreplassen bil Av C. E. Falk III. Smith, nå kjører For Dave Atkinson, kjørte en bølge av momentum som forsvarende løp vinner og fra å vinne Bailey ‘ s 200 late model race På South Boston Speedway uken før. Smith ledet løpet til runde 22 Da Falk III tok ledelsen og holdt det gjennom halvveis pause. Smiths løp endte på runde 134 da han og Danny Edwards Jr. gjort kontakt går inn i sving en mens racing for tredje. Edwards Jr. fortsatte videre, Men Smith spunnet samle 27 bil Av Greg Edwards. Falk holdt ledelsen til runde 183 Da Woody Howard tok ledelsen og holdt den til det rutete flagget. Howard netted $ 10.000 vinnerens sjekk i Nummer 21 bil eid Av James Long, og satte samme bileier i victory lane som året før, men med en annen sjåfør.

2010:Run den 10. juli 2010 begynte 2010-utgaven Av Langley Speedways rikeste løp under uhyggelige forhold med kortvarige dusjer som stoppet trening et par ganger tidlig på ettermiddagen. Derimot, himmelen til slutt ryddet før kvalifiseringen begynte, som så 23 deltakere faste tider. Tidligere Hampton Heat vinner Nick Smith hadde returnert med enda en bileier å forsøke løpet, men led en mekanisk svikt på sin første kvalifiserende runde og ikke rase. Paul DeBolt satte den raskeste tiden på 16.140 sekunder, foran C. E. Falk, Greg Edwards, Stacy Puryear og Woody Howard som fylte ut topp fem. Første halvdel av løpet inneholdt litt tidlig spenning med Falk shoving DeBolt ut av veien på runde 13 for å ta ledelsen, samt en oppvarmet kamp Mellom Stacy Puryear og Mark Wertz som hadde mye bumping og nære samtaler. Første halvdel av løpet gikk forsiktig fri til runde 100 da forsiktighet ble vist for halvveis pause som tillot lag å rotere dekk, legge til drivstoff og foreta justeringer. Falk holdt ledelsen gjennom runde 100 og hevdet en $ 100 bonus for å være halvveis leder. I pausen Puryear ble intervjuet om på sporet kontakt Med Wertz som avslørte litt av en lønn tilbake kan ha vært i orden. Løpet ble gjenopptatt med alle førere i de samme posisjonene de var i på runde 100 og umiddelbart var tilbake under forsiktig flagget som en haug opp igjen en skadet bilene Til Dean Shiflett Og Eddie Johnson, og tvang Duane Shreeves ut av løpet. Når gjenoppta løpet var det ikke lenge før forsiktighet kom ut igjen Når Puryear Og Wertz bumped igjen, resulterer I Wertz spinning i sving fire. Wertz kjørte opp sammen Puryear under forsiktighet for å gi uttrykk for sin misnøye, men ikke noe mer skjedde mellom de to under resten av løpet. Løpet fortsatte på en annen lang grønt flagg løp Der Falk begynte å vise sin dominans, trekke ut til en stor ledelse. Dynamikken i løpet endret seg raskt med bare noen få runder å gå når Rick Gdovic gikk for en snurr på backstretch bringe ut den endelige forsiktighet av løpet. Det var mindre enn 10 runder som betydde at bilene lined opp i enkeltfil for omstart i stedet for den doble filen startet på nytt i de første 190 runder. DeBolt forsøkte å lukke Inn På Falk på omstart, Men Falk fikk en bedre omstart og ble ikke sterkt utfordret i den endelige sprinten til brikkene. Falk plukket opp $ 10,000 vinnerens sjekk.