Tiger Woods ‘ college karriere: Poster, historie, prestasjoner

Da han var kortere enn en 3-tre, Gikk 2 år gamle Tiger Woods På Mike Douglas Show Med Bob Hope og viste frem sine golfferdigheter til verden på sen KVELDS TV. Mellom sin debut på nasjonal TV og hans berømte profesjonelle karriere som inkluderer 15 store mesterskap (5 Mestere, 4 PGA-Mesterskap, 3 Us Open Og 3 Open Championships) og 82 KARRIERE PGA Tour vinner, Tilbrakte Tiger to år På Stanford, hvor han raskt etablerte seg som den beste college golfspiller i landet på den tiden.

Her er En titt På Tiger Woods ‘ college karriere prestasjoner Ved Stanford fra starten av hans freshman sesongen i 1994 til slutten av hans sophomore året i 1996, da han hevdet et nasjonalt mesterskap før han ble en profesjonell golfspiller.

NCAA Individual Champion

Tiger vant 1996 NCAA Championship På Honours Course I Ooltewah, Tennessee, skyte en 3-under å beseire Arizona ‘ S Rory Sabbatini med fire slag. Tiger var den eneste spilleren til å fullføre under par. Han kunne ha vunnet med en enda større margin da han skjøt en første runde 69, en banerekord 67 i andre runde og en annen 69 i tredje runde før han scoret en 8 – over 80 i siste runde.

Tiger Var Stanfords første INDIVIDUELLE NCAA-mester siden Frank Tatum i 1942. Kardinalen plasserte fjerde som et lag.

RELATERT: Phil Mickelson imponerende karriere I Arizona State

National Player Of The Year

spilleren Som Tiger har blitt sammenlignet med de fleste i sin karriere Er Jack Nicklaus, som hadde en national player of the year award navngitt i hans ære som gis årlig til de beste spillerne På Division i, II, III, NAIA og NJCAA nivåer. Tiger vant prisen i 1996, da han vant det individuelle NCAA-mesterskapet.

Phil Mickelson, David Duval, Justin Leonard og Stewart cink vant prisen på 90-tallet før Tiger.

Tiger vant Også Haskins Award og Ben Hogan Award i 1996.

First Team All-American, Pac-10 Player Of The Year

Tiger var en av de beste spillerne i landet, og Han ble to ganger hedret Som Pac-10 Player Of The Year. Han var individuell pac-10 mester i 1996 og han ble kåret Til First Team All-Pac-10 i begge sine college sesonger.

11-time turneringsvinner på college

Tiger Woods vant omtrent 42 prosent av turneringene han konkurrerte i Mens han deltok På Stanford, og vant 11 av de 26 han deltok i. Som senior, Tiger vant åtte av 13 turneringer der han konkurrerte, han satte et program-rekord runde 61 På Pac-10 Mesterskap og han endte på pari eller bedre i 27 av sine 41 runder.

Tiger holder en sesong vinner rekord På Stanford og han vant minst to turneringer i ’96 enn noen Annen Stanford golfspiller har vunnet i en sesong. Til tross for å spille i bare 26 turneringer i sin karriere, er han bundet til første i karriere vinner.