Chicago Spring Half Marathon Boost dette løb

Covid-19 Race Update
dette løb er normalt en personlig begivenhed, men på grund af COVID-19 er de blevet virtuelle. Vi anbefaler at tjekke den officielle race hjemmeside og sociale medier kanaler for at få aktuelle oplysninger om dette års begivenhed.

Race Information

Chicago Spring Half Marathon er en årlig begivenhed, der sker hver maj. Løbet har et hurtigt og fladt USATF-certificeret kursus langs søen, hvilket giver løbere en god mulighed for at skyde til en ny PR. Forårets halvdel har to forskellige afstandsmuligheder til rådighed. Løbere kan vælge en 10K løb / gåtur eller tage den komplette halvmaratonafstand.

i de senere år har Forårshalvdelen tiltrukket tæt på 3.000 deltagere (halvmaraton og 10K afstande kombineret). Kurset kan understøtte op til 3.500 løbere, der gør fremtidige udsalg meget sandsynlige.

for nylig blev Forårshalvdelen en del af Chicagoland Half Marathon-serien. Hvad betyder det? Nå, hvis du kører denne begivenhed, Chicago 13.1 og Chicago Half Marathon, vil du være berettiget til en super cool medalje i slutningen af sæsonen, plus et par andre frynsegoder!

relaterede begivenheder

vidste du, at dette løb er en del af en række løb? Hvis du kan lide dette løb, kan du køre en af følgende Chicagoland Half Marathon Series begivenheder.

Stringio

Chicago Spring Half Marathon Maj 20-maj 23 2021 Road Road 10K halvmaraton
vej

Find indkvartering i nærheden af Chicago Spring Half Marathon

Brug dette kort til at finde hoteller og airbnb-indkvartering i nærheden af dette race-sted.

personlig Coaching

hvis du er interesseret i at tage dit løb til næste niveau og sætte nye personlige rekorder, kan teamet hos vores foretrukne træningspartner (RunDoyen) hjælpe!

de har en liste over fantastiske løbebusser med en dokumenteret track record for at hjælpe løbere på alle niveauer med at knuse deres mål.

du kan komme i gang ved at besvare et par spørgsmål for at blive matchet til den rigtige træner for dig.

at blive matchet er 100% gratis at prøve, og der er ingen forpligtelse til at arbejde med træneren.

hvis du beslutter dig for at arbejde med en af deres trænere, får du 15% rabat på den første måned af enhver coachingtjeneste med kuponkode RUNGUIDES15

Bliv matchet

Pace Calculator

Find dit løbende tempo og splittelser, og lær om du kan løbe ud af farlige dyr med RunGuides run pace calculator.

Registreringsinfo

mange begivenheder kan kun acceptere et bestemt antal løbere. Tilmeld dig nu for at garantere, at du sikrer dig en plads i denne begivenhed!