Langley (Virginia)

Hampton Heat 200edit

oversigt:Hampton Heat 200 er et 200-omgangsløb om Crossroads Fuel Late Model Stock Car Division med en stor pung leveret af City of Hampton, Virginia. Løbet blev kørt i henhold til NASCAR Late Model Stock Car Rule Book og højtstående NASCAR, hvor alle amerikanske seriens embedsmænd blev bragt ind for at sikre, at alle biler strengt passer til de tekniske forskrifter. Løbet blev opdelt i to halvdele; de første 100 omgange er delt fra de anden 100 omgange med en 10-minutters pause, hvilket gjorde det muligt for hold at lægge mere brændstof i bilen, foretage opsætningsændringer og dreje dækkene. De har dog ikke lov til at skifte dæk i pausen. I modsætning til typiske sene model løb på Langley, de tæller forsigtighed omgange i løbet af dette løb.

2008:kør den 12.juli 2008 indeholdt den indledende løb af løbet et felt på 25 biler med chauffører fra Virginia og North Carolina. Vandt pole for begivenheden i løbet af fredag kvalifikationssession med en 16.049 sekunders omgang. E. V. T. Falk III og Edvard Jr. kørte om føringen i de tidlige stadier af løbet, men Edvard overtog kontrollen med løbet og førte til halvvejsmærket. Der var en række tidlige hændelser, der førte til, at nogle få chauffører faldt ud før halvvejs, men anden halvdel løb grønt det meste af vejen. Midtvejs i anden halvdel Nick Smith begyndte at vise sin hastighed og passerede Edvard Jr.for føringen; han udvidede det til en dominerende føring i de sene faser af løbet. Kørsel James Longs nummer 21 bil, Nick Smith hentede $ 15.000 check for at vinde begivenheden.

2009:Kør den 11. juli 2009, så løbet i 2009 flere biler end året før på 27. Nick Smith scorede stangen til løbet tidligere på dagen med en 16.346 sekunders omgang, kun 0,005 sekunder foran andenpladsen bil af C. E. Falk III. Smith, der nu kører for Dave Atkinson, kørte en bølge af momentum som den forsvarende løbsvinder og fra at vinde Bailey ‘ s 200 sene model løb på South Boston Speedvej ugen før. Smith førte løbet indtil 22. omgang, da Falk III tog føringen og holdt det gennem halvvejs pause. Smiths løb sluttede i omgang 134, da han og Danny Edvard Jr. fik kontakt til at dreje en, mens du kører for tredje. Fortsatte, men Smith spundet indsamle 27 bil af Greg Edvard. Falk holdt føringen indtil omgang 183, da han tog føringen og holdt den til det ternede flag. $ 10.000 vinder check i nummer 21 bil ejet af James Long, sætte den samme bil ejer i victory lane som året før, men med en anden driver.

2010:Kør den 10. juli 2010, 2010-udgaven af Langley ‘ s rigeste løb begyndte under ildevarslende forhold med kortvarige brusere, der stoppede praksis et par gange tidligt på eftermiddagen. Imidlertid ryddede himlen til sidst, før kvalifikationen begyndte, som så 23 deltagere indstille tider. Tidligere Hampton Heat-vinder Nick Smith var vendt tilbage med endnu en bilejer for at forsøge løbet, men led en mekanisk fiasko på sin første kvalificerende omgang og løb ikke. Paul DeBolt satte den hurtigste tid på 16.140 sekunder foran E. V. T. Han er en af de mest populære i verden, og han er en af de bedste i verden. Den første halvdel af løbet indeholdt en vis tidlig spænding med Falk, der skubbede DeBolt ud af vejen i omgang 13 for at tage føringen, samt en heftig kamp mellem Stacy Puryear og Mark var, der havde en masse bumping og tætte opkald. Den første halvdel af løbet gik forsigtighedsfri indtil omgang 100, da forsigtigheden blev vist for halvvejs pause, som gjorde det muligt for hold at rotere dæk, tilføje brændstof og foretage justeringer. Falk holdt føringen gennem omgang 100 og hævdede en $100 bonus for at være halvvejs leder. I løbet af pausen blev Puryear afhørt om on track-kontakten med Varts, hvilket afslørede, at lidt af en tilbagebetaling måske havde været i orden. Løbet genoptog med alle kørere i de samme positioner, som de var i i omgang 100, og var straks tilbage under forsigtighedsflagget, da en bunke op igen beskadigede bilerne fra Dean Shiflett og Eddie Johnsonog tvang Duane Shreeves ud af løbet. Efter genoptagelsen af løbet varede det ikke længe, før advarslen kom ud igen, da Puryear og Varts stødte igen, hvilket resulterede i, at han drejede i sving fire. Han kørte forsigtigt op langs Puryear for at give udtryk for sin utilfredshed, men der skete ikke mere mellem de to i løbet af resten af løbet. Løbet fortsatte på endnu et langt grønt flagløb, hvor Falk begyndte at vise sin dominans og trak sig ud til en stor føring. Dynamikken i løbet ændrede sig hurtigt med kun et par omgange tilbage, da Rick Gdovic gik et spin på bagstrækningen, hvilket bragte den sidste forsigtighed i løbet. Der var mindre end 10 omgange, hvilket betød, at bilerne stod op i en enkelt fil til genstart i stedet for de dobbelte fil genstarter, der blev brugt i de første 190 omgange. DeBolt forsøgte at lukke ind på Falk ved genstart, men Falk fik en bedre genstart og blev ikke stærkt udfordret i sidste sprint til brikkerne. Falk hentede $ 10.000 vinderens check.