Tiger Skov ‘ college karriere: optegnelser, historie, resultater

da han var kortere end en 3-træ, 2-årige Tiger Skov gik på Mike Douglas vis med Bob Hope og viste sine golf færdigheder til verden på sen aften TV. Mellem sin debut på nationalt TV og hans berømte professionelle karriere, der inkluderer 15 store mesterskaber (5 mestre, 4 PGA mesterskaber, 3 Amerikanske åbner og 3 åbne mesterskaber) og 82 karriere PGA Tour vinder, Tiger tilbragte to år på Stanford, hvor han hurtigt etablerede sig som den bedste college golfspiller i landet på det tidspunkt.

her er et kig på Tiger Skov’ college karriere resultater på Stanford fra starten af sin freshman sæson i 1994 til slutningen af hans sophomore år i 1996, da han hævdede et nationalt mesterskab, før han blev en professionel golfspiller.

NCAA individuel mester

Tiger vandt 1996 NCAA mesterskab på Honours Course i Tennessee, skyde en 3-under for at besejre Arisonas Rory Sabbatini med fire slag. Tiger var den eneste spiller, der sluttede under par. Han kunne have vundet med en endnu større margin, da han skød en første Runde 69, en banerekord 67 i anden runde og en anden 69 i tredje runde, før han kortlagde en 8-over 80 i sidste runde.

Tiger var Stanfords første individuelle NCAA-mester siden Frank Tatum i 1942. Kardinalen placerede fjerde som et hold.

relateret: Phil Mickelsons imponerende karriere i staten

årets nationale spiller

den spiller, som Tiger er blevet sammenlignet med mest i sin karriere, er Jack Nicklaus, der havde en national player of The Year-pris navngivet til hans ære, der årligt gives til de bedste spillere på Division I, II, III, NAIA og NJCAA niveauer. Tiger vandt prisen i 1996, da han vandt det individuelle NCAA-mesterskab.

Phil Mickelson, David Duval, Justin Leonard og Stuart Cink vandt prisen i 90 ‘erne før Tiger.

Tiger vandt også Haskins-prisen og Ben Hogan-prisen i 1996.

første hold All-American, årets Pac-10 spiller

Tiger var en af de bedste spillere i landet, og han blev to gange hædret som Årets Pac-10-spiller. Han var den individuelle Pac-10-mester i 1996, og han blev udnævnt til første hold All-Pac-10 i begge hans college-sæsoner.

11-time turneringsvinder på college

Tiger Skov vandt omtrent 42 procent af de turneringer, han konkurrerede i, mens han deltog i Stanford og vandt 11 af de 26, han kom ind. Som senior vandt Tiger otte af de 13 turneringer, hvor han konkurrerede, han satte en programrekordrunde på 61 ved Pac-10 mesterskaber, og han sluttede på par eller bedre i 27 af sine 41 runder.

Tiger holder single-season vinder rekord på Stanford og han vandt mindst to flere turneringer i ’96 end nogen anden Stanford golfspiller har vundet i en sæson. På trods af at han kun spillede i 26 turneringer i sin karriere, er han bundet til først i karrieregevinster.